ארנביב

תיק תק ויש לכם שוקו קנאביס מהמם

עשיתי מלא מתכונים מחוזקים בקנאביס בחיי, ראיתי מנות שהצליחו יותר ופחות. ראיתי מתכונים שהתאימו לקנאביס בצורה מושלמת וכאלה שלא התאימו בכלל. אף פעם לא התלהבתי ממתכון קנאביס כמו שהתלהבתי מהמתכון הזה. מדובר על הכנת שוקו קנאביס ב35 דקות מהפרח הגולמי ועד ללגימה הראשונה. השוקו עצמו טעים בצורה הזויה וממסטל חבל על הזמן.

30 בדצמבר 2018

לפני הכל, חשוב שתדעו שאם זה הצעד הראשון שלכם בעולם האדיבלז – יש לכם עוד הרבה ללמוד. הכי טוב זה ללמוד גם מהמומחים וגם ממישהו שכבר היה שם בנעליים שלכם ועם כל החששות.

אז איך זה עובד

קנאביס מסיס בשומן ובאלכוהול, הבסיס של המתכון הוא מיצוי באמצעות אלכוהול נקי. היתרון הגדול של האלכוהול הנקי הוא שתוך 35 דקות (שזה זמן שיא למי שעוד לא מבין בבישול קנאביס) תוכלו להפוך את הפרחים שלכם למשקה מוכן לשתייה. אלכוהול נקי בריכוז 96% ניתן לקנות בחנויות המתמחות במשקאות אלכוהולים.

ומה עושים בפועל?

מצרכים

  • 1-2 גרם קנאביס
  • 2-3 כפות אלכוהול נקי (96%)
  • שתי כוסות חלב צמחי (שקדים, סויה או מה שבא)
  • שלוש שורות שוקולד מריר
  • קמצוץ קינמון
מצרכים בשביל שוקו קנאביס. צילום: פרטי

מתכון

את הפרחים מפרקים קלות ומניחים בתנור ל-20 דקות בטמפרטורה של 125 מעלות

מעט ירק, מד טמפרטורה- וקדימה לתנור
  1. שופכים את הפרחים לכוס ומוסיפים 1-2 כפות אלכוהול
  2. טוחנים ומערבבים בעדינות למשך שלוש דקות
  3. מסננים את האלכוהול
  4. חוזרים לשלב 2 ומבצעים בשנית
  5. מוסיפים לכוס 2-3 כפיות מים
  6. מניחים את הכוס בקערה עם מים רותחים למשך 3-4 דקות ומערבבים מידי פעם. מטרתו של שלב זה היא לאדות את רוב האלכוהול ולהשאיר את מיצוי הקנאביס, במידה ואלכוהול לא מפריע לכם (לי הוא לא מפריע) אפשר לדלג על השלב הזה.
  7. מוסיפים את השוקולד ומעט מים, מחכים דקה שתיים ומערבבים עד להמסה של השוקולד
  8. מוסיפים חלב ומים חמים או קרים לפי הטעם.

זהו! השוקו מוכן הוא ימסטל אתכם קשות די מהר, והוא טעים בצורה שתשאיר אתכן המומות.

משקה שוקו חם

ניסיתם את המתכון? יצא טוב? שלחו, שלחו לנו בתגובות

2 תגובות

השארת תגובה

*
*

הלו סטלן!
אתה לא מחובר למערכת...

ההתחברות למערכת מתבצעת באמצעות חשבון הטלגרם שלך: